• How to insert the login tab using google/face book etc
    Asked by Samer Hakim 2 years 7 months ago Technical Support
    Hi,
    I do not usually go in to the files and edit the php files. It should be easier than this i would have hoped... eg by going to menu>user>oarainivte log in or something.

    Can you provide detailed advice on how to put htis log in button on the main menu?
    4 answers Last answered by Samer Hakim 2 years 7 months ago

  • creation tree

    Asked by puskia@hotmail.it 2 years 7 months ago Technical Support
    I use joomla 3.6.4 with Community Builder. I installed SIMGenealogy, but when I want to create a new tree can not because no new tree icon appears. I do not understand what should I do (excuse the translation made by google, I hope you understand the problem)
    7 answers Last answered by Mike Feng 2 years 7 months ago
  • Error when using Jomsocial Video Stream when System - ProfileURL is enabled

    Asked by ARNAUD FRERET 2 years 7 months ago Technical Support
    Hello,
    I have just updated Jomsocial from version 3.2.16 to 4.25
    I have an rrror when using Jomsocial Video Stream when System - ProfileURL is enabled.
    See this little video :
    https://youtu.be/E9QW3bqmYXM
    Many thanks for your help
    Best Regards
    Arnaud
    11 answers Last answered by Mike Feng 2 years 7 months ago
  • Points not work
    Asked by outdoor 2 years 7 months ago Technical Support
    Hi,

    when a user invite a friend to subscrive in our website, this user subscrive, point are not recognized point to the sender.
    Do you have some suggestion?

    Thanks
    10 answers Last answered by Mike Feng 2 years 7 months ago
  • Update from older version of SimGenealogy (1.x) to 2.x has caused front end rendering issues
    Asked by beemerrider 2 years 8 months ago Technical Support
    Backend of component seems fine. All the users and trees show up and no rendering issues. When I go to the front end to view a family tree I get a SQL error and the page does not render the template or EasySocial. I'm running a 1.4.x version of EasySocial.

    1054 - Unknown column 't.uid' in 'where clause' SQL=SELECT t.*, (SELECT COUNT(*) FROM #__simgenealogy_nodes AS n WHERE n.treeid=t.treeid) AS `size` FROM #__simgenealogy_tree AS t WHERE t.uid=286 AND t.type='families' ORDER BY t.treeid... show more
    5 answers Last answered by Mike Feng 2 years 7 months ago
  • Can I do without PHP Exif?
    Asked by oharris 2 years 8 months ago Pre-Sales
    Bought the package but did not know as a requirement that I need PHP Exif enabled. So I get an error saying that PHP Exif needs to be enabled. As I do not have it installed on my service, I will have to install and recompile.

    Can I do without PHP Exif? If not I may need a refund as to recompile the server admins take too long and I need a working solution now. I disabled SIM Gallery in Extensions... show more
    1 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • Can i have a detail list of the changer done in 5.3.4
    I have done some Custom work in SimGallery.

    Asked by Pierre McCarragher 2 years 8 months ago Technical Support
    I have done some custom work in SimGallery to work with my Template. Can i have a detail list of changer in 5.3.4 so i can Apply them without loosing my MODS?

    Thanks
    1 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • SIMGallery video processing problem
    Asked by Gergely Téglás 2 years 8 months ago Technical Support
    Hi SimBunch!

    Your extension works fine but we don't know how much time is the video processing.
    We uploaded videos but still "This video is currently processing" message appears and in the place of the video there appears the homepage.

    Can you try it?

    Thanks,
    schferenc
    3 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • Fix Error : Jomsocial Avatar User used in Group Avatar
    Asked by ARNAUD FRERET 2 years 8 months ago Technical Support
    Hello,

    When i want to change a group's avatar, in fact it's the jomsocial user avatar who is changed.
    See the Youtube Video
    Many Thanks for your help
    Best regards
    Arnaud
    2 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • Can i Import a large ammount of Images and Video Via a csv fine?
    Asked by Pierre McCarragher 2 years 8 months ago Technical Support
    I am having Issue Migrating my Images and Video from Jomsocial. I would like to Used a CSV file to Import a large amount of Images And Video. Can you give me some pointers on how i may go About this.

    I plan to used Vdata or Phpmyadmin.

    Thanks
    Pierre
    divesitenet.com
    3 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • Upload Image Grey
    Asked by Pierre McCarragher 2 years 8 months ago Technical Support
    When i drage and drop or used the upload button , I get the upload process Grey out and i vannot do anything about it, Cannot select Category or same
    6 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • Hello,

    I have just installed SimGallery on my website.

    Asked by Pierre McCarragher 2 years 8 months ago Technical Support
    But i am getting and error on migrating Images from Jomsocial.
    It keeps displaing this :

    Database tables backed up successfully...
    Database tables backed up successfully...

    Over ans over again.

    Url : http://www.divesitenet.com
    Joomla 3.6.3
    Jomsocial 4.2.5

    Can you Help?
    7 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • Multiple tabs in Community Builder
    Asked by Paladin Brewer 2 years 8 months ago Technical Support
    Hey there, I was wondering if you knew of a way to do more than 1 simgallery tab in Community Builder. I wanted a "Latest Image" tab And a "Latest Videos" tab. When I try to copy the the Tab it tells me plugin tabs cannot be copied. :(
    1 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • Simgallery Community Builder tab
    Asked by Paladin Brewer 2 years 8 months ago Technical Support
    Hello, I just started loading up Community Builder, and since the last Simgallery update the plugin/tab for CB is acting weirder than normal. I can fix the majority of the CSS issues, not a problem. There's just 2 issues I'm having trouble finding, if you can point them out to me I'd be grateful.

    1) It is only showing 1 picture per row. Prior to updating Simgallery it had like 4 in a row, and I can't see what is... show more
    8 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • Error. There was a problem processing your payment. Please try again.
    Asked by internetiza 2 years 9 months ago Technical Support
    Hello,
    I have two problems:
    1 - I can not make the payment in real mode or in sandbox mode. Show me this error:
    Error. There was a problem processing your payment. Please try again.

    2 - No send email to users Q & A



    7 answers Last answered by Mike Feng 2 years 8 months ago
  • Contest winner notification on the EasySocial stream cause errors
    Asked by Beany Boy 2 years 9 months ago Technical Support
    When SImContests announces the winners of a contest, it posts the winners notice on the EasySocial stream. however, these notifications cause the following error:

    Call to a member function getname() on null.

    This causes the entire website to become unavailable
    7 answers Last answered by Mike Feng 2 years 9 months ago
  • Tagging Images not working
    Asked by Paladin Brewer 2 years 9 months ago Technical Support
    Hello, I posted about this before but didn't get an answer. Been a little busy but I thought I'd ask again. The tagging images/video is not working, though it was working before we both made a fair number of changes. You can click on the "Tag Photo" and the box comes up to type in, but it won't actually save anything or come up with the list of users.
    7 answers Last answered by Paladin Brewer 2 years 8 months ago
  • SendGrid Auto-Subscribe settings page empty, component doesn't render
    Asked by TurunBaletti 2 years 9 months ago Technical Support
    Just purchased the SendGrid Auto-Subscribe plugin, but I can't access the settings page for it. The "com_sendgrid" page is just blank.

    Also, as soon as I add the mod_sendgrid module to any page, that page stops rendering as well. The module settings are available, though they don't include any way to configure the sendgrid account etc to use.

    (Joomla 3.4.8)
    6 answers Last answered by TurunBaletti 2 years 9 months ago
  • Strange issue when creating a new tree (popup box)
    Asked by RAED 2 years 9 months ago Technical Support
    Dear Support ,

    When I create a new tree and fill in the pop-up box it takes forever loading but not finish .
    The tree created if you stop that and refresh the page but not all user will understand that .
    Seems it's a jQuery issue I don't know how to update or fix it .
    Need your help .

    By the way, you will note that I start translating the component
    10 answers Last answered by RAED 2 years 9 months ago
SIMBunch Answers powered by SIMAnswers from SIMBunch
Cron Job Starts