• Parainvite does not send invites
    Asked by Vaggelis 3 years 11 months ago Technical Support
    Hello,
    At my front end I see a message "You sent 1 invites." but NO invite is sent.

    What have I to do?
    12 answers Last answered by Vaggelis 3 years 11 months ago
  • I can not install app_parainvite.zip
    Asked by Vaggelis 3 years 11 months ago Technical Support
    Hello!
    I installed perfectly and fast ALL modules and the component. But I need to use ParaInvite for EasySocial. So I tried to install the app_parainvite.zip but I receive:

    Warning
    JInstaller: :Install: Can't find Joomla XML setup file.
    Error
    Unable to find install package

    What is that app for?

    Thanks!
    5 answers Last answered by Vaggelis 3 years 11 months ago
  • Parainvite no longer functions
    Asked by AL 3 years 11 months ago Technical Support
    recently our parainvite component no longer works. All that is displayed is a blank white screen when trying to access social networks.Is this a result of recent social network modifications? We have checked all settings as per simbunch instructions and all seems OK.
    This is a major concern , bug...can this be resolved?

    Regards
    Cloud Tribes team
    1 answers Last answered by Mike Feng 3 years 11 months ago
  • Issue with Facebook Setup, API Error Code 100. Error Message 'link' is invalid
    Asked by SaintConnection 4 years ago Technical Support
    Hi Mike,

    First wanted to thank you for a great component. ParaInvite seems to be quite fully featured.

    I'm having issues setting up the facebook developer app. I have created the app and I believe I have setup everything according to your setup guide: https://www.simbunch[...]ll=&start=8

    However when I go to invite friends, I get an error code 100 that reads as the following:
    API Error Code: 100
    API Error Description: Invalid parameter
    Error Message: 'link' is invalid.

    I am working on a development version of... show more
    9 answers Last answered by Mike Feng 3 years 11 months ago
  • Other Schemes don't work.
    Asked by Loupida 4 years ago Technical Support
    Hello,
    I enabled Schemes for Easysocial Profile, Easysocial group and Article, but i get blank page when i click on email/Network buttons, Email, CSV and Friends ones, or when i click on Agree in page view. Only Facebook work. Apps service is not available at this time on Yahoo, so i've not set Keys there.
    Please tell me files you will probably modify.
    Regards.
    3 answers Last answered by Mike Feng 4 years ago
  • Parainvite does not send the invitations through SMTP - Mandrill.
    Asked by Vaggelis 4 years 1 months ago Technical Support
    If you try to send some invites, eg with email the notifications are OK, where I see Invitations Sent.

    But NO really invitations are beign sent. Can we please fix that? I think that if you try with PHP mail it works. But I use SMTP - Mandrill for all my website and it works fine for other forms.
    4 answers Last answered by Vaggelis 4 years ago
  • Database errors
    Asked by Dancetribe 4 years 1 months ago Technical Support
    Hi i am getting database errors when I enable the System and content plugins

    1146: 1146
    TABLE 'ADMIN_DANCET.L42NB_PARAINVITE_SCHEMES' DOESN'T EXIST S
    19 answers Last answered by Mike Feng 4 years -1 months ago
  • Quick login not redirecting after login
    Asked by Murad Gulaliyev 4 years 1 months ago Technical Support
    After clicking on quick login openin window for login details but after login it stay in little window. Window not closing and you not login in site. Instead it open site in little window
    http://prntscr.com/7apzet
    12 answers Last answered by Mike Feng 4 years ago
  • Get Error from all networks
    Error 0 - Page not found

    Asked by Murad Gulaliyev 4 years 1 months ago Technical Support 1 answers Last answered by Mike Feng 4 years 1 months ago
  • 502 Bad Gateway after click SEND invitations
    Asked by Vaggelis 4 years 1 months ago Technical Support
    Hello,
    At Linkedin and Email option, after step 1 and step 2 (which works fine), when I click the INVITE button (with 3 emails chosen), I receive:

    502 Bad Gateway
    nginx
    29 answers Last answered by Vaggelis 4 years 1 months ago
  • Small CSS bug at icon hover
    Asked by Vaggelis 4 years 1 months ago Technical Support
    Hello,
    At my icons, there is a small CSS hover bug. It may needs an !important because it may loads from EasySocial hover function.

    Can you please help me to fix that?
    12 answers Last answered by Vaggelis 3 years 10 months ago
  • Documentation for each social media integration
    Asked by Vaggelis 4 years 1 months ago Technical Support
    Hello!
    I have installed Parainvite and it really works great. I just need to find a specific integration documentation for each social media.

    Until now I have set up only Yahoo and Linkedin alone...

    Thanks!
    5 answers Last answered by Mike Feng 4 years 1 months ago
  • Strange behavior on namecard.
    Asked by Loupida 4 years 1 months ago Technical Support
    Hello,
    When i click on register link on namecard A, i get perfectly redirected to the registration form, but if i want to register through another namecard B (to be friend with the owner of the namecard B), i still get redirected to the registration form matching the namecard A. Indeed, sometimes users change their mind, so i think it'd be convenient to be redirected to the registration form with the target contact.

    And, i'd like member be automatically friend with... show more
    15 answers Last answered by Mike Feng 4 years ago
  • How to make Jomsocial menu show correct
    Asked by Murad Gulaliyev 4 years 1 months ago Technical Support
    I am using different template for jomsocial. But menu not show correct. I can i force this menu to use standart style.
    http://prntscr.com/78pn4m
    2 answers Last answered by Mike Feng 4 years 1 months ago
  • Fatal error: Class 'PILink' not found
    Asked by Murad Gulaliyev 4 years 1 months ago Technical Support
    When enabling community plugin i get error on site like
    Fatal error: Class 'PILink' not found in /plugins/community/parainvite/parainvite.php on line 35
    3 answers Last answered by Mike Feng 4 years 1 months ago
  • Fatal error: Class 'Hybrid_Exception' not found in
    Asked by Murad Gulaliyev 4 years 1 months ago Technical Support
    When trying to import contacts throuth windows live mail. get error
    Fatal error: Class 'Hybrid_Exception' not found in /components/com_parainvite/oauth/hybridauth/Hybrid/Endpoint.php on line 213
    3 answers Last answered by Mike Feng 4 years 1 months ago
  • Parainvite and google behaviour
    Asked by Adriano Altorio 4 years 2 months ago Technical Support
    Hi, we done the google setup, but we are really surprised to see how it works.

    Everythings it is ok, but the retrieved list of users to invite is the set of our Gmail contats list elements that are in our social (cucina.it) and not yet our friends.
    We always supposed that this components was intended to invite friends from i.e. google not yet in cucina.it (not our friends). We supposed to be able to select from the entire list of our... show more
    9 answers Last answered by Mike Feng 4 years 1 months ago
  • Parainvite Linkedin doesn't find contacts
    Asked by Adriano Altorio 4 years 2 months ago Technical Support
    Hi
    after the settings as for instructions, trying to invite using LDIN we autorise the created app
    but then it returns with no contats found on linkedin, while of course are there.

    I saw in the Linkedin app settings the space to add redirect URL, but it is not mentioned in the document. Do i need to put somenthing there?

    Can you please take a look?

    Thanks

    1 answers Last answered by Mike Feng 4 years 1 months ago
  • Twitter sharing after the the send invitation come back to the authotise page and do not send
    Asked by Adriano Altorio 4 years 2 months ago Technical Support
    Hi after the properly settings of twitter, as for instructions, twitter doesn't share invitations.

    It come back to the authorise app, without send invitations.

    can you please check it.

    thanks
    2 answers Last answered by Adriano Altorio 4 years 1 months ago
SIMBunch Answers powered by SIMAnswers from SIMBunch
Cron Job Starts