• Latest Question

    Error in the backend
    Hello, I have installed new version of Profile URL component and ist seems it works fine, but in backend I get this error : Error You need to re-order your system plugins to make sure the Profile URL system plugin is ordered first. I am ordered Profile URL system plugin first but error in the backend is still here. Thanks for help. Marcel
    Asked 15 hours ago Technical Support 0 answers
  • Latest Answer

    Points not work
    What I need to enable?
    Last answered by outdoor 2 days ago Technical Support
  • Featured Question

    Is there an plugin which can be shown on the users profile with that users images in EasySocial?
    Hi guys, i'm making some modifications to EasySocial, and i want the users when they open their profile to see their SIMGallery uploaded images. At the moment i'm using the sim gallery photos module which works fine, but it shows all the latest uploads to every users profile. I'd like when someone opens an user from the community to see that users uploaded images. As much as i know this can be done via plugin but i cannot find how... show more
    Best Answer: Can you provide FTP access in your other ticket? For more information on how to obtain support, please refer to https://www.simbunch.com/support. We need FTP access, there's no way around it.
    Asked 8 months ago Technical Support 4 answers
Error in the backend
Asked by Marcelooo 15 hours ago Technical Support
Hello, I have installed new version of Profile URL component and ist seems it works fine, but in backend I get this error :
Error
You need to re-order your system plugins to make sure the Profile URL system plugin is ordered first.
I am ordered Profile URL system plugin first but error in the backend is still here.
Thanks for help.
Marcel
0 answers
Resubmit of all tickets in to one:
Need installation as issues were not able to be resolved... issues are:

Asked by Samer Hakim 6 days ago Technical Support
1. As soon as I install and click on anything to do with parainvite the website goes in to error due to mod_security issue.
2. i can only see circles, no logos for facebook/google/twitter etc
3. do not know how to put the log in thing so people can log in using their google accounts.

i have already set up all the keys and secrets, but installed ALL of the components and plugins to do with parainvite and restored a back up.

If you... show more
18 answers Last answered by Mike Feng 6 days ago
request for refund
Asked by Samer Hakim 1 weeks ago Technical Support
unfortunately this component has destroyed my website despite having backups... i am now getting mod security issues every where and i have been working just to try to get back to where i was before i installed this.
i'd like to request money back please.
i also can't believe i have to buy points to ask a question with each question costing 5 points!
that's new to me. beyond me.
2 answers Last answered by Samer Hakim 6 days ago
How to insert the login tab using google/face book etc
Asked by Samer Hakim 1 weeks ago Technical Support
Hi,
I do not usually go in to the files and edit the php files. It should be easier than this i would have hoped... eg by going to menu>user>oarainivte log in or something.

Can you provide detailed advice on how to put htis log in button on the main menu?
4 answers Last answered by Samer Hakim 6 days ago
Error when using Jomsocial Video Stream when System - ProfileURL is enabled

Asked by ARNAUD FRERET 2 weeks ago Technical Support
Hello,
I have just updated Jomsocial from version 3.2.16 to 4.25
I have an rrror when using Jomsocial Video Stream when System - ProfileURL is enabled.
See this little video :
https://youtu.be/E9QW3bqmYXM
Many thanks for your help
Best Regards
Arnaud
11 answers Last answered by Mike Feng 2 days ago
Points not work
Asked by outdoor 2 weeks ago Technical Support
Hi,

when a user invite a friend to subscrive in our website, this user subscrive, point are not recognized point to the sender.
Do you have some suggestion?

Thanks
9 answers Last answered by outdoor 2 days ago
Update from older version of SimGenealogy (1.x) to 2.x has caused front end rendering issues
Asked by beemerrider 3 weeks ago Technical Support
Backend of component seems fine. All the users and trees show up and no rendering issues. When I go to the front end to view a family tree I get a SQL error and the page does not render the template or EasySocial. I'm running a 1.4.x version of EasySocial.

1054 - Unknown column 't.uid' in 'where clause' SQL=SELECT t.*, (SELECT COUNT(*) FROM #__simgenealogy_nodes AS n WHERE n.treeid=t.treeid) AS `size` FROM #__simgenealogy_tree AS t WHERE t.uid=286 AND t.type='families' ORDER BY t.treeid... show more
5 answers Last answered by Mike Feng 2 weeks ago
Can I do without PHP Exif?
Asked by oharris 3 weeks ago Pre-Sales
Bought the package but did not know as a requirement that I need PHP Exif enabled. So I get an error saying that PHP Exif needs to be enabled. As I do not have it installed on my service, I will have to install and recompile.

Can I do without PHP Exif? If not I may need a refund as to recompile the server admins take too long and I need a working solution now. I disabled SIM Gallery in Extensions... show more
1 answers Last answered by Mike Feng 2 weeks ago
Can i have a detail list of the changer done in 5.3.4
I have done some Custom work in SimGallery.

Asked by Pierre McCarragher 4 weeks ago Technical Support
I have done some custom work in SimGallery to work with my Template. Can i have a detail list of changer in 5.3.4 so i can Apply them without loosing my MODS?

Thanks
1 answers Last answered by Mike Feng 4 weeks ago
SIMGallery loading problem: large amount of pictures
Asked by schferenc 4 weeks ago Technical Support
Hello SIMBunch!

We installed SIMGallery and we upload more than 300 pictures in to an album at the same time.
The upload works without any error.
If (public or registered) people open the album there are only 96 pictures are loaded and the rest are not accessible (even there don't appear at all).
What could be the problem?
We use JSN-Epic Pro template if it causes the problem.

This is the concrete album:
http://teggerweb.hu/[...]album&aid=1

Thanks,
schferenc... show more
3 answers Last answered by Mike Feng 2 weeks ago
Photo
SIMGallery video processing problem
Asked by schferenc 4 weeks ago Technical Support
Hi SimBunch!

Your extension works fine but we don't know how much time is the video processing.
We uploaded videos but still "This video is currently processing" message appears and in the place of the video there appears the homepage.

Can you try it?

Thanks,
schferenc
3 answers Last answered by Mike Feng 2 weeks ago
Fix Error : Jomsocial Avatar User used in Group Avatar
Asked by ARNAUD FRERET 4 weeks ago Technical Support
Hello,

When i want to change a group's avatar, in fact it's the jomsocial user avatar who is changed.
See the Youtube Video
Many Thanks for your help
Best regards
Arnaud
2 answers Last answered by Mike Feng 4 weeks ago
Can i Import a large ammount of Images and Video Via a csv fine?
Asked by Pierre McCarragher 1 months ago Technical Support
I am having Issue Migrating my Images and Video from Jomsocial. I would like to Used a CSV file to Import a large amount of Images And Video. Can you give me some pointers on how i may go About this.

I plan to used Vdata or Phpmyadmin.

Thanks
Pierre
divesitenet.com
3 answers Last answered by Mike Feng 1 months ago
Upload Image Grey
Asked by Pierre McCarragher 1 months ago Technical Support
When i drage and drop or used the upload button , I get the upload process Grey out and i vannot do anything about it, Cannot select Category or same
6 answers Last answered by Mike Feng 4 weeks ago
Hello,

I have just installed SimGallery on my website.

Asked by Pierre McCarragher 1 months ago Technical Support
But i am getting and error on migrating Images from Jomsocial.
It keeps displaing this :

Database tables backed up successfully...
Database tables backed up successfully...

Over ans over again.

Url : http://www.divesitenet.com
Joomla 3.6.3
Jomsocial 4.2.5

Can you Help?
7 answers Last answered by Mike Feng 1 months ago
Multiple tabs in Community Builder
Asked by Paladin Brewer 1 months ago Technical Support
Hey there, I was wondering if you knew of a way to do more than 1 simgallery tab in Community Builder. I wanted a "Latest Image" tab And a "Latest Videos" tab. When I try to copy the the Tab it tells me plugin tabs cannot be copied. :(
1 answers Last answered by Mike Feng 1 months ago
Simgallery Community Builder tab
Asked by Paladin Brewer 1 months ago Technical Support
Hello, I just started loading up Community Builder, and since the last Simgallery update the plugin/tab for CB is acting weirder than normal. I can fix the majority of the CSS issues, not a problem. There's just 2 issues I'm having trouble finding, if you can point them out to me I'd be grateful.

1) It is only showing 1 picture per row. Prior to updating Simgallery it had like 4 in a row, and I can't see what is... show more
8 answers Last answered by Mike Feng 4 weeks ago
Powered by SIMAnswers from SIMBunch