• Date of an album
    Thanks Mike.
    Now I have changed it to "a.cdate", but the ordering hasn't changed.
    10 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • Date of an album
    Hello Mike,

    OK, the issue of the calendar is not reproducable. One of us has this problem but he could solve it by magnifying in the browser.

    For ordering:
    I found three files which contain the "a.mdate DESC" in source code:
    - com_simgallery\helpers\html.php
    - com_simgallery\models\album.php
    - com_simgallery\models\dashboard.php
    In all of them changed it to "a.cdate DESC" but the ordering hasn't changed from date of the uploads to... show more
    10 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • Date of an album
    Hello Mike,

    after logging in to the site with the (misc infos) login paramteres you can go to this link:
    http://929szentmihal[...]mediatar/keptar
    Here you can click on any album and edit them. On the upper right corner there is a calendar icon on which you click the calendar may be going out of bounds (we experienced it with 1600x900 display).

    Ordering: in which files should... show more
    10 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    OK!
    So we can update JSN templates in the future also.
    Thank you very much!
    21 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    Hello Mike,

    Well, thank you very much! It seems yes working! We are very happy!
    May I ask you what was the problem?
    In the future shall we update the system?

    Thanks!
    Tegger
    21 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    Sorry, the previous message doesn't finished properly.
    I write the source code in to "Source".
    21 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    Hi Mike!

    Yes you are right! It maybe because of the JSN Epic template.

    BUT:
    Now I turned only this on this page (SIMGallery default pages:
    http://929szentmihal[...]album&aid=6 ) the JSN template to protostar and with this template the pictures also aren't shown.
    This is the proper part of the source code to protostar:
  • SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    Hello Mike,

    Hm it is strange because on that pages should be no JSN PageBuilder at all (we have only 3 pages where use the page builder modules or contents).
    Now I unpublished all of the JSN PageBuilder related plugins in back-end, and the pages of the SIMGallery also not show the pictures just the first 7 rows in the album.
    Maybe I... show more
    21 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    Now I see the previous post doesn't contain the access data properly.
    I attached it in a photo.
    Can you access it?
    Thanks,
    Tegger
    21 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    Hello Mike,

    Oh, I think you used the access of our test site. It was for our former subscription.
    For the actual subscription (8O56WJCMOMWV for 929szentmihaly.hu) I use these accessing data: see in the "More details".
    Was it sended to you by this answer submission? If not how should I sent it to you?
    Thanks,
    Tegger
    21 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    Hello Mike,

    I wrote in the "More details" all of the access to our server (ftp, php) and admin account. Didn't you receive it?

    Here is a public direkt link to our issue (an album with 50 photos):
    http://929szentmihal[...]album&aid=6

    Here is a site-member-only direkt link to our issue (an album with 73 photos):
    http://929szentmihal[...]album&aid=5

    In every cases there are only 7 rows of pictures are visible... show more
    21 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    Dear Mike!

    Thank you for your detailed help!
    I follow your instructions to our live site also:
    - installed the newest SimGallery + Community Builder plugin
    - added the ".simbunch-wrapper .modal {position:fixed !important;}" row in simgallery.css
    - added the modified rows in simgallery system plugin (simgallery_system.php)
    But we don't installed Mootools.

    Everything work well, there is only one bug appears again (it was our first problem):
    if... show more
    21 answers Technical Support 2 years 1 months ago
  • Photo
    SIMGallery on JSN Epic templates: loading problems
    Hello Mike!

    Thank you!
    The uploading works well!

    Can you describe what you changed exactly because this is our test site?

    + another bug: if you click on the "Add photos" or "+Videos" or "Create Albums" in the right-bottom corner there is the "Post Photos" button. If I click next to it and choose the proper accessibility the "Post Photos" button disappears and I... show more
    21 answers Technical Support 2 years 3 months ago
  • Previos answer error
    Hello Mike!
    Thanks for your quickly answer.
    I installed Mootools and disabled MooTools More, but only the first issue has been fixed (*if you mouse over the Profile's name the profile bubble appears BUT after the mouse is pulled away the Profile's name disappears) the uploading doesn't work.
    Now I disabled the Mootool plugin if you examine the site.
    Thanks,
    Tegger... show more
    2 answers Technical Support 2 years 3 months ago
  • SIMGallery loading problem: large amount of pictures
    Thank you Mike!
    The loading of large amount of pictures problem has been solved.
    Thanks,
    Tegger
    4 answers Technical Support 2 years 3 months ago
  • Photo
    Question test
    Hello Guys!
    It is a test!
    2 answers Suggestions 2 years 5 months ago
  • Photo
    SIMGallery video processing problem
    Hello Mike!

    Thanks for the info. I checked it and found everything ok for first look.
    I attached a photo.

    But in the server there is no ffmpeg folder where the path mentions (/usr/local/bin/ffmpeg).
    Should I create a folder here?

    What else should I do?
    Should ffmpeg run in php webserver?
    I don't find any ffmpeg process in joomla system info.

    Thanks,
    schferenc... show more
    3 answers Technical Support 2 years 10 months ago
  • SIMGallery loading problem: large amount of pictures
    Hi Mike!

    It's interesting because exactly the scrolling down what is stopped after loading 100-120 pictures (instead of 357 pieces of pictures).
    I tested it on:
    - Google Chrome 54.0.2840.87 m (64-bit)
    - Mozilla Firefox 49.0.1
    - Google Chrome on a tablet (53.0.2785.124)

    The "unloading" is a problem in every cases.

    schferenc
    4 answers Technical Support 2 years 10 months ago
SIMBunch Answers powered by SIMAnswers from SIMBunch
Cron Job Starts