• Warning: DOMDocument::loadHTML() expects parameter 2 to be integer,
    Asked by marek jakubczak 4 weeks ago Technical Support
    I installed paraivite on my website with easysocial but it dosent seem to work - it says it sends invites thru email but I am not receiving any
    also I get warning
    Warning: DOMDocument::loadHTML() expects parameter 2 to be integer, string given in /plugins/system/parainvite_system/parainvite_system.php on line 132
    9 answers Last answered by Mike Feng 3 weeks ago
  • 404 View not found [name, type, prefix]: cpanel, html, simgalleryView in admin menu after updating SG 6.0.24
    Asked by Gergely Téglás 4 weeks ago Technical Support
    Hello Mike,

    after updating to SG 6.0.24 in Joomla administrator menu if we click on the Components/SIMGallery menu the following error occurs:

    404 View not found [name, type, prefix]: cpanel, html, simgalleryView

    Could you check and fix it?
    Thanks,
    Tegger
    1 answers Last answered by Mike Feng 4 weeks ago
  • Repeating or limited picture loading at the end of an album
    Asked by Gergely Téglás 4 weeks ago Technical Support
    Hello Mike,

    we have a loading / not loading problem in our site.
    In SIMGallery version 6.0.16. if we open a photoalbum in frontend and scroll down the last rows were repeating permanently (not allowing to see the bottom of the page).
    After updating to SG 6.0.24. if we open a photoalbum in frontend there is only limited (approx. 30 pieces of) pictures are loaded and cannot see the others in case of larger albums.

    Examples here: https://barbiesandris.hu/galeria

    Could you check and fix it for... show more
    1 answers Last answered by Mike Feng 4 weeks ago
  • What if the subscription hasn"t been activated after purchasing with Paypal?
    Asked by Gergely Téglás 4 weeks ago Pre-Sales
    Hello!
    A made a transaction with Paypal for SIMGallery 3M subscription, but after paying with Paypal it isn't activated.
    Transaction ID: 1R802069JX643150X

    Could you check it please?
    Thanks,
    Tegger
    1 answers Last answered by Mike Feng 4 weeks ago
  • It does not work
    Asked by antudo 2 months ago Technical Support
    After a few days working satisfactorily, currently it does not work, I ask to make a gallery and the natural function of Easysocial comes out, I can only see, edit and create Photos / Galleries with Easysocial.
    I also tell him that I sent another Tiket / question for another problem with ProfileURL, maybe it's the same problem?
    I would like everything to work and if there is any incompatibility we should know, since in the documentation, nothing appears in that sense.
    regards... show more
    1 answers Last answered by Mike Feng 2 months ago
  • Easysocial/Groups
    Asked by antudo 2 months ago Technical Support
    Hello, I have been working with your ProfileURL for a few days with Easysocial, and I realized that the Easysocial groups do not work, (error 404) and made tests and if I have the plugins.
    ProfileURL - EasySocial Profile
    and System - ProfileURL
    Everything, including groups works fine, but I can not use ProfileURL.
    What can happen?
    regards
    1 answers Last answered by Mike Feng 2 months ago
  • Cannot link youtube video to gallery
    Asked by Edward Stacey 2 months ago Technical Support
    When trying to link a youtube video from the gallery - the system 'hangs' - I get an Exception error
    File: com_simgallery/libraries/videos/youtube.php Line: 153 Message: DateInterval::__construct(): Unknown or bad format ()
    --
    If I 'Rem' line 153 out like this ( /* $interval = new DateInterval($duration); */ ) Then I blank lines for the video duration.. (see photo) - the other two videos in the picture were uploaded using Jomsocial's routine.. they have the duration on them.
    2 answers Last answered by Mike Feng 2 months ago
  • Traductions
    Asked by antudo 3 months ago Technical Support
    Hi, I have to tell you that your SIMGallery component works great, but I have translated the language files into Spanish, I have changed the ES-ES, I have uploaded them to the Spanish language folder and yet it does not work or does not translate.
    If you have any suggestions, it will be well received. I also attach the Zip file, in case you want to review or use it.
    Regards
    1 answers Last answered by Mike Feng 2 months ago
  • Configuration
    Asked by antudo 3 months ago Technical Support
    Hi, I installed the SIMGallery, and I can not get it to work properly, I'm using Easysocial.
    I explain a little, what happens esque I do not get the option to create, upload, photos or albums or photos or videos, just finish the installation of SIMGallery I got to work and apparently worked fine but had no categories created and I only allowed to upload the profile picture, later I created categories now I can not create albums or upload photos... show more
    3 answers Last answered by antudo 3 months ago
  • Cannot Create Albums, or Upload Photos
    Asked by Edward Stacey 3 months ago Technical Support
    When I click on 'Create Album or upload photos' or even create an Avatar the screen hangs -
    Additionally, when I've tried to move Jomsocial pictures over (using the Gallery back end).. it doesn't happen.
    And, even though there is already an Avatar on the Account, It doesn't show up in the Gallery.
    10 answers Last answered by Edward Stacey 3 months ago
  • Conflicts with Warp 6 Template
    Asked by Edward Stacey 3 months ago Technical Support
    1. profile box is cut off 2. carosel doesn't rotate, nor move with the arrows 3. weird red box
    4. Ask Question box looks like that, but works.
    5 & 6 - Installed the Answers on a Fresh Copy of the warp 6 template - I noticed that the 'Super User' name is broken into two parts. Mike, I can follow instructions pretty good, I hope you can help me find where my template is breaking Answers.. Thank you.
    4 answers Last answered by Mike Feng 3 months ago
  • How to remove this little sign in SIMCONTEST search field ?
    Asked by ARNAUD FRERET 3 months ago Technical Support
    How to remove this little sign in SIMCONTEST search field ?
    (see Attched picture)
    1 answers Last answered by Mike Feng 3 months ago
  • Modal Login not working with SIMAnswers
    Asked by Edward Stacey 3 months ago Technical Support
    I use a Modal Login on the site - it works GREAT with Every App on the site, Including SIMGallery - but only Flashes and vanishes if I have SIMAnswers up. I cannot figure out why.
    2 answers Last answered by Edward Stacey 3 months ago
  • Jomsocial Menu on SIMAnswers not working properly
    Asked by Edward Stacey 3 months ago Technical Support
    If the Jomsocial toolbar has a drop-down selection - the menu item doesn't work, If I click on it, only the dropdown happens, the selections in the drop down work. - The JS toolbar in SIMGallery works !
    You can see this by logging on - Hover on 'Community' from the top menu, Select SIMAnswers - to see it work, select SIMGallery
    2 answers Last answered by Edward Stacey 3 months ago
  • Editing not possible
    Asked by FredH 3 months ago Technical Support
    I can create Family trees, but it´s not possible to edit them.
    12 answers Last answered by FredH 3 months ago
  • There are a problem with notifications, the class SCNotification is not defined
    Asked by codebay 4 months ago Technical Support
    When an user has notifications and he wants to see them from the dashboard page I am getting the error "0 - Class 'SCNotification' not found".

    When I try to open the notifications from side menu, the pop-up opens, but the notifications doesn't appear.
    8 answers Last answered by codebay 4 months ago
  • why does category selector is empty when I try to upload an entry to a contest?
    Asked by codebay 4 months ago Technical Support
    I have created a contest, I have asigned a category but the mandatory category field is empty.

    What do I have to configure to add values to this field or remove it from submit your entry form?
    3 answers Last answered by Mike Feng 4 months ago
  • Does Simcontest supports Joomla Multilanguage feature?
    Asked by codebay 4 months ago Technical Support
    I don't find any way to select the language when I am creating a contest. I don't know if I configured something wrong or there is not language support.
    4 answers Last answered by Mike Feng 4 months ago
SIMBunch Answers powered by SIMAnswers from SIMBunch
Powered by SIMGallery from SIMBunch