• initSGAvatarTips users counters
    Asked by may 10 hours ago Technical Support
    The video/photos/albums counters into the initSGAvatarTips, counts also the unpublished items, also when the data regards users other than the logged one (eg: USER A has 7 unpublished and 3 published albums. If logged USER B sees the USER A' s tooltip, it shown Albums 10). Is it a bug? Should not it show 10 if logged as USER A and 3 if logged as USER B (or not logged users)?
    0 answers
  • getting initSGAvatarTips
    Asked by may 10 hours ago Technical Support
    1) Hello, I'm trying to bring the initSGAvatarTips content on other two pages: one of Simgallery, another one not.
    I'm using this code, following the Developers documentation tips:
    <?php require_once(JPATH_SITE.'/components/com_simgallery/helpers/core.php');
    echo SGHtml::initSGAvatarTips();?>
    but it does not show anything.Can you suggest me what is the mistake?
    0 answers
  • Info timeline photos album
    Asked by may 2 days ago Technical Support
    Hello, could you tell me what the Timeline Photos Album is for?
    0 answers
  • Avatar tooltip
    Asked by may 1 weeks ago Technical Support
    Hello, does anyone know how to make the top pane tooltip box always visible (instead of showing with move over on the name)?
    Thanks a lot to everybody can help. ?
    8 answers Last answered by Mike Feng 4 days ago
  • Working features Info
    Asked by may 1 weeks ago Technical Support
    In Configuration/

    - General: Disable Pinch Zoom, SIMGallery Itemid;
    - Media: Facebook Import;
    - Jomsocial: User Profile Itemid;

    What are their functionalities? How do they work? What is their best setup?
    4 answers Last answered by may 4 days ago
  • Jomsocial bugs and issues when Replace JomSocial's Albums/Photos Feature is set to YES
    Asked by may 1 weeks ago Technical Support
    - the counters do not get the SIMGallery items one (they still show the items related to Jomsocial photos and videos plugins).
    - when clicking on the profile avatar (on the logged user's profile page), the modal to manage the picture does not open; should not it?
    10 answers Last answered by may 4 days ago
  • Jomsocial Integration bugs and issues.
    Asked by may 1 weeks ago Technical Support
    - The post ON THE ACTIVITY STREAM appears (even it does not show the photos/videos items) and it is visible also for no user's profile page and no logged users, even when the album is unpubished. Is that correct?
    - If the plugin is not set as "Core," the tab does not get the set position (it always shown in the sidebar bottom position).
    - Create new Album modal: "Post Photos," "Cancel," and "Select Category" do not work.
    - New Video Button:... show more
    4 answers Last answered by may 1 days ago
  • "Create New Album" bugs during extension upgrade.
    Asked by may 1 weeks ago Technical Support
    - Category Modal: buttons "Select" and "Cancel" seem not working if I do not select the deepest subcategory.
    - If I do not select any category, when click to publish, get the error message that the category is missing and the album is saved as UNPUBLISHED, without saving the Album title, description, and location inputs. Is not possible to create an album without selecting any category?
    - If I select a category, when click to publish, get the error page "1146-Table 'Sql1084891_1.#__comprofiler_plugin_activity'... show more
    6 answers Last answered by may 4 days ago
  • 1) Getting some bugs/issues in extension upgrading.
    Asked by may 1 weeks ago Technical Support
    A) "Tags box"on component pages does not show.
    B) Edit Album Page: when click "Publish Photos," get the error page "1146-Table 'Sql1084891_1.#__comprofiler_plugin_activity' doesn't exist."
    C) New Video Modal: "Upload Video" and "Post" buttons do not work.
    D) The customizations already purchased by you, no longer work.
    4 answers Last answered by may 2 days ago
  • Hello,
    I created a Sent-From URL Scheme (id 7) with Parainvite Share Module assigned on Namecard page, but Scheme not working well.

    Asked by Loupida 1 months ago Technical Support
    Here are some issues

    1- After clicking on invite button, i get redirected to a 404 error page.
    2- When invited people clicks on invite link that is on the email invite, he got redirected to a 404 error page too.
    3- And, When invite is sent for a specific scheme (Default or Namecard (id 7)), an email of another scheme is sent instead.

    Help please.

    ps: could you tell me in what country you are so i could set firewall exception for you.... show more
    2 answers Last answered by Loupida 1 months ago
  • Importing GEDCOM files - linking
    Asked by Paul Bump 1 months ago Technical Support
    It seems as though when I import a GEDCOM file, it's only properly linking the first child the import encounters to both parents. All subsequent children get linked to one parent or the other. I was able to duplicate this behavior in a GEDCOM file created by the SIMBunch software (created on website, exported, imported). Any clues/suggestions/workarounds?

    Thanks.
    0 answers
  • Content - ParaInvite only works with Facebook.
    Other share icons do not send through article invite. They list frioends but when selected it hangs

    Asked by Al Miha 4 months ago Technical Support
    THank MIke for you work on this...You have a great but it has been an effort getting it to work on our site..
    0 answers
  • When we select twitter contacts as part of invite friends we receive error
    Sorry, that page does not exist

    Asked by Al Miha 4 months ago Technical Support
    We are able to select twitter friends however following error occurs post selection.
    Signed API request has returned an error. HTTP error 404. Raw Provider API response: {"errors":[{"code":34,"message":"Sorry, that page does not exist
    17 answers Last answered by Mike Feng 4 months ago
  • Not integrating with Easysocial toolbar?
    Asked by Jim 5 months ago Technical Support
    When the easysocial plugin is enabled, the profile button in the toolbar gives me a page404 error page. Instead of giving me "https://www.mysite.c[...]/username" it directs to "https://www.mysite.c[...]name.html" If i manually drop the .html, the profile page comes up fine. I also created a menu item for profile which works fine, Seems like an integration problem? Any idea where i should look to correct? Thanks in advance.
    8 answers Last answered by Jim 4 months ago
  • I am unable to login with Quick login. I have setup all the credential parameters as required.
    Asked by Al Miha 5 months ago Technical Support
    I am able to see the social network request /confirmation page however when i click to login I am redirected to a blank white page.
    I am not redirected to the website and logged in with my social network credentials.
    27 answers Last answered by Al Miha 4 months ago
  • Hello,

    Some features stuck on the frontend.

    Asked by Loupida 6 months ago Technical Support
    Have 02 issues on the site:

    1- the Add custom message button on namecard page does not work. Please note that the same issue is reproduced on your demo site.
    2- On Invite history page, the list of contacts does not display entirely on Hotmail and Google (please see the screenshot in attachment)

    Best Regards.
    2 answers Last answered by Mike Feng 6 months ago
  • Margin in popup modal_dialog
    Asked by drero 7 months ago Technical Support

    Hello,
    Firstly I would like to inform you that FTP and Database data is not available yet, the site is being developed locally and as soon as it is approved by the client I will have the correct DB and FTP information.

    I am not able to insert the margin-top or padding-top code in modal_dialog, how do I make these changes? Menu menu this is the modal_dialog and I can not close the popup. Would you also like to know why CSS... show more
    1 answers Last answered by Mike Feng 7 months ago
  • Translate Fields - Male/Female and Month
    Asked by drero 7 months ago Technical Support
    Hello,
    Firstly I would like to inform you that FTP and Database data is not available yet, the site is being developed locally and as soon as it is approved by the client I will have the correct DB and FTP information.

    I'm having a hard time making translations of the sex and year field translations, where I can make those changes for my language
    0 answers
SIMBunch Answers powered by SIMAnswers from SIMBunch
Cron Job Starts